Şanlıurfaya atanan arkadaşlar buraya

arkadaşlar eğerkıran köyü hakkında bilgisi olan hiç var mı? merkeze 47 km uzaklıkta gidiş gelişi var mı öğrenemedim de yardımcı olursanız sevirinim şimdiden teşekkürler

çagla hocam saylakkayanın lojmanı var bayan öğretmen ler orada kalıyor du benim zamanım da ki hala öyledir merak etmeyin
halfetiye atananlar genelde oranın köyleri batının kasabalarına benziyor ha çarşı pazar yok ama gelişmiş insanlar kafa yapısı olarak geişmiş temiz yani köy demeye binşahit ayrıca okumuşluluk oranıda yüksek halfetinin genelde yurt dısında gençler yaşlı nüfusu çok ama güzel oralar

59.712 şanlıurfa siverek şekerli i.ö.o bilgisi olan var mı?Ulaşım nasıl?

Bende Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova ilköğretim Okuluna 60.195 ile atandım. Bu okula atanan başka kimse yok mu? Düzova köyünden Ceylanpınara gidiş geliş yapılabiliyormu?

Merhaba mızmız bende Sivereğe atandım. 62,192 ile. Bizim okulda öğretmenler Siverek merkezde kalıp köye günlük ulaşım yapıyorlarmış. Muhtemelen bende Siverek merkezde kalacağım. Özel mesajla ulaşabilirsin bana dilersen.

naughty arkadasım oncelıkle hayırlı olsun...ben henuz evde kalıp kalmayacagıma karar veremedım yurt bulabılme ımkanımız var mıdır sızce...???siz ne düşünüyorsunuz...?

urfa ceylanpınar'a atandım bende.. ceylanpınar TOKİ İlköğretim okulu.. iki kişilik kadro açılmıştı bu okulda.. atanan diğer arkadaş burdaysa görüşmek isterim..

Arkadaşlar "Şanlıurfada görev yapan okul öncesi öğretmeneleri" isimli facebook sayfamızdan ilimize dair öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz.. Lİnk Aşağıda

Facebook'a Hoş Geldin

naughty arkadasım oncelıkle hayırlı olsun...ben henuz evde kalıp kalmayacagıma karar veremedım yurt bulabılme ımkanımız var mıdır sızce...???siz ne düşünüyorsunuz...?

Hayırlı olsun hocam..bende siverekliyim ama şanlıurfa merkezde görev yapıyorum..siverekte yurt imkanı yok malesef..öğretmen evi içinde kalınabılecek guzel bıryer diyemeyecegim malesef ama ev kiraları pahalı degildir şanlıurfanın en egelişmiş ilçesi konumundadır.Sormak istediginiz başka bir soru olursa yardımcı olmaya calısırım..

bende 64,607 ile şanlı urfa siverek yavuz selim iöo atandım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi siverek nasıl bir yer ve gideceğim okul nasıl...???

Siverek şanlıurfanın en gelişmiş ilçesidir hocam..Yavuz selim de guneydogu sartlarında ve siverek sartlarında gorev yapılabılecek en ıyı yerlerden biridir..hayırlı olsun

59.712 şanlıurfa siverek şekerli i.ö.o bilgisi olan var mı?Ulaşım nasıl?

şekerli merkez köy konumundadır..ve tasımalı egitimle civar koy okulları oraya gelir saglık ocagı da vardır..siverek merkezde kalıp gidiş geliş bile yapabılrıısnız..hayırlı olsun

bende merkeze atandım merkeze atanan arkadaşlar ev konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz ev arkadaşı arıyorum ?????

sanlıurfa il milli egitim mduurlugu binasının en ust katında bir pano vardır hocam orda yenı atanan arkadaslar ev arkadası ıcın telf bırakıyorlar sızde orda bayan ev arkadası arayan arkadaslara ulasarak birlikte ev tutabilirisniz..Hayırlı olsun

şefika ve aynur hocalarım bende sizin gibi urfa ceylanpınar avcılı i.ö.o atandım...

:)) öyledir hocam..İl olmaya calısıyoruz

Sivereği en iyi sizden öğrenebiliriz sanırım :) Benim birkaç sorum var. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Siverek ilçe merkezinde evlere internet bağlantısı sağlanabiliyor mu ? Bir de Savucak köyünde cep telefonu çeker mi acaba. Merkeze 25 kmlik bir köymüş. Öğretmenler günlük gidip geliyorlarmış.

Hocam benim köyümde Lojman varmış ancak görmeden kesin kalırım diyemiyorum. İlçede kaloriferli ev kiraları 350 400 arasıymış. Dilerseniz lojmanda kalın dilerseniz ev tutun dediler. Gidip görünce karar vermek en mantıklısı. Haberleşiriz hocam. Size özelden ulaşacağım.

arkadaslar urfa ile ilgili sorular bana sorabilisinizzz

frobel16 arkadaşım merkeze bağlı eğerkıran köyünü biliyor musun acaba

halfeti güzel bir yer ben gittim hayırlı olsun villa tipi evler bile var köylülerin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri