teşekkür ederim hocamhocam hayırlı ol
sun ben harrandayım okulöc
si öğretmeni yardımcı oluruz hazırlıklı olun köy okulu yinede çok güzel hayırlı uğurlu ol
sun![]()
teşekkür ederim hocamhocam hayırlı ol
sun ben harrandayım okulöc
si öğretmeni yardımcı oluruz hazırlıklı olun köy okulu yinede çok güzel hayırlı uğurlu ol
sun![]()
halfeti ilçe merkezindemi kalmayı dusunuyonuz hocambende urfa halfeti çakallı köyüne atandım. hepimize hayırlı olsun
Merhaba mızmız bende Sivereğe atandım. 62,192 ile. Bizim okulda öğretmenler Siverek merkezde kalıp köye günlük ulaşım yapıyorlarmış. Muhtemelen bende Siverek merkezde kalacağım. Özel mesajla ulaşabilirsin bana dilersen.
naughty arkadasım oncelıkle hayırlı olsun...ben henuz evde kalıp kalmayacagıma karar veremedım yurt bulabılme ımkanımız var mıdır sızce...???siz ne düşünüyorsunuz...?
bende 64,607 ile şanlı urfa siverek yavuz selim iöo atandım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi siverek nasıl bir yer ve gideceğim okul nasıl...???
59.712 şanlıurfa siverek şekerli i.ö.o bilgisi olan var mı?Ulaşım nasıl?
bende merkeze atandım merkeze atanan arkadaşlar ev konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz ev arkadaşı arıyorum ?????
Bu arada siverek Türkiyenin ikinci büyük ilçesiymiş. Gelişmiş ve kalabalık nüfusa sahip bir ilçe olduğunu duydum.
) öyledir hocam..İl olmaya calısıyoruz
naughty arkadasım oncelıkle hayırlı olsun...ben henuz evde kalıp kalmayacagıma karar veremedım yurt bulabılme ımkanımız var mıdır sızce...???siz ne düşünüyorsunuz...?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!