Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dİkkate alin duyun duyurun...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUMKİ ücretli alımlarına çok başvuru varmış.mem de çalışan memur arkadaşım söyledi çok üzüldüm ama ben yılmıyorum her yeri ağaya kaldıracam sesimin eriştiği yere kadar tek başıma olsam bile ücretliyeeeeeee hayırrrrrrrrrr diyecem ama sizler varsınız iyiki varsınız.
bide size şunu söylüyorum hep söyledim- başbakanın talimatıyla -oö alımı çok yapacağız diyecekler göreceksiniz bu yatırımı kaçıramazlar maillere devam taki sonuç alana kadar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sakın bana kızmayın ama sabah uyandığımdan beri burdayım gereken yerlere mail attım ama bana kimse destek olmuyor gerçekten çok üzgünüm ben pes ediyorum sanki bu durumdan rahatsız ben ve bir kaç kişi var yazık kendimi yıpratıyorum ne olursa olsun artık arkadaşlar

Tepki Skoru
0
begüm hocam pes etme ya her nekadar kimse devam etmesede benim gibi olumsuzda düşünsemde bende demindendir çekiyorum ama dediğim gibi böyle çekmekle olacak iş değil başka şeyler yapılmalı

Tepki Skoru
0
begüm hocam pes etme ya her nekadar kimse devam etmesede benim gibi olumsuzda düşünsemde bende demindendir çekiyorum ama dediğim gibi böyle çekmekle olacak iş değil başka şeyler yapılmalı
canım arkadaşım branş sıralaması verilmiş diğer başlıkta hala 48 .50...... puan sıralamsı yapıyorlar bu insanları anlamıyorum ya ben boş şeylerle yıpratıyorum yada insanlar mantıksız anlamak istemiyorlar çıldıracam valla
yok arkadaşım ankarada filizden başka kişi yok ben inanmıyorum olmadığına kimse bize yardımcı olmuyor sanki bizden başka atanma aşkıyla yanan yok

Tepki Skoru
0
ya boşver onları ne bakıyorsun insanlara bak kadrolu atamalar belli olun milletin etekleri nasıl tutuşacak şuan farkında değiller aslında ama ergeç olucaklar şimdi taktik belirliyelim

Tepki Skoru
0
avrupa komisyonuna ulamamız lazım gerekirse avrupa insan haklarına

Tepki Skoru
0
begüm hocam üzme kendini biz elimizden geleni yapıyoruz.herkes hakettiğini alacak ben buna eminim.

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
oyuna gelmeyin pes etmeyen bizi yıldırmaya çalışıyorlar hadi devam arkadaşlar

Tepki Skoru
0
begüm hocam şu meb bakanı ve başbaknı görünce birden başım dönüyor midem bulanmaya başlıyor onları görmek bile mideme krap girmesine sebep oluyor of of :(

Tepki Skoru
0
bende öyleyim ama hocam deminde dediğim gibi bizi yıldırmaya çalışıyorlar mutlaka maillerimiz gereken yere ulaşıyor biraz daha sabır

Tepki Skoru
0
canım arkadaşım branş sıralaması verilmiş diğer başlıkta hala 48 .50...... puan sıralamsı yapıyorlar bu insanları anlamıyorum ya ben boş şeylerle yıpratıyorum yada insanlar mantıksız anlamak istemiyorlar çıldıracam valla
yok arkadaşım ankarada filizden başka kişi yok ben inanmıyorum olmadığına kimse bize yardımcı olmuyor sanki bizden başka atanma aşkıyla yanan yok
begum hocam bızde destegız emın olun herkes mail atıyo en azından benım cevremdekıler tanıdıklarımda atıyo

Tepki Skoru
0
Ben hayatimd abukadar pc baŞind aoturmamiŞtim arti kkamburlaŞmaya baŞaldim gÖzlerİm bozuldu bİzİ buhale dÜŞÜrenelrİn evlatlari bİzden beter olsunlar.............

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.

Tepki Skoru
0
begüm hocam harikasınız bide bişey söylicem şu dağınık başlıkları kapatsalarda bi başlıktan devam etsek daha iyi olur.bu konuda ne yapabiliriz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar nete de bu konuyla ilgili başlık açtım ordanada desdekleyebilirsiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle