arkadaşım tabi ki gidicez. Ama sınavlar açıklansın, başvuru tarihi nedir bilmiyoruz. Herşey belli olsun hemen bilet alıp eşimle birlikte ev tutmaya gideceğiz. Tarihi kesin bilmeden hareket edemiyoruz ki. Senin hangi okuldu? Sanırım sen de merkezdesin. Herşey belli olunca görüşelim.kimse gitmeyecek hakkariye anlaşılan :S
Benim Bağlar ilköğretim.Meb'i aradım fakat ulaşamadım. Ben çocuklarım annem ve babamla birlikte gidiyorum. Eşim gelemiyor maalesef. Tarih belli olsun ev tutmaya gidicez. Okullarımız yakın heralde. orada mutlaka görüşürüz. Haberleşelim.hocam benim okul merkezde sümbül anaokulu. siz aradınızmı hakkari mem i tekrar? Tabi bide ev meselesi var ya. yalnızmı kalmayı planlıyorsunuz hocam?
hocam merhaba nasılsınız msnden iki adresinizede mesaj attım telefon numaramı bıraktım size haberleşelim mutlaka zaman yaklaşıyor artıkevet hocam görüşelim mutlaka. valla ben napıcam bilmiyorum hocam. ailemden kimse gelemiyor. çocuklarınız küçükler mi hocam? orada mı okula gidecekler? ben okulumu felan arıyorum fakat ulaşamadım kimseye. çok merak ediyorum kafam çok karışık korkuda cabası :S
Kızım 10,oğlum 1 yaşında. Kızım bu sene 5'e gidecek. Hiç korkmayın. Allahın izniyle gider görevimizi yaparız. Merkezde hiçbir olay yokmuş. Bakın ben ailemle gidiyorum. Orada mutlaka görüşürüz. Siz nerden geliyorsunuz? Ben İzmir'den geliyorum.evet hocam görüşelim mutlaka. valla ben napıcam bilmiyorum hocam. ailemden kimse gelemiyor. çocuklarınız küçükler mi hocam? orada mı okula gidecekler? ben okulumu felan arıyorum fakat ulaşamadım kimseye. çok merak ediyorum kafam çok karışık korkuda cabası :S
hocam bana mailiniz gelmedi.şuan yeni açtığım adresi kullanıyorum.buradan özel mesaj atarsanız görüşürüz tlf da. ne zaman gidicez biz şimdi yaaa?hocam merhaba nasılsınız msnden iki adresinizede mesaj attım telefon numaramı bıraktım size haberleşelim mutlaka zaman yaklaşıyor artıkhakkaride mutlaka görüşelim hocam yalnız kalacak olan ikimniz varız
ben de tek geliyorıum yarın bir tanıdık biriyle görüşücem hakkaride görev yapıyor iyi mahhalleri hakkında falan bilgi alıcam buraya sık giremiyorum telefonla iletişim kurarsak daha rahat görüşürüz mesajınızı bekliyorum hocam
valla hocam insan görmeyince korkuyor haliyle. ben de ankaradan geliyorum hocam.Kızım 10,oğlum 1 yaşında. Kızım bu sene 5'e gidecek. Hiç korkmayın. Allahın izniyle gider görevimizi yaparız. Merkezde hiçbir olay yokmuş. Bakın ben ailemle gidiyorum. Orada mutlaka görüşürüz. Siz nerden geliyorsunuz? Ben İzmir'den geliyorum.
nasıl mesaj atılıyor özeldenhocam bana mailiniz gelmedi.şuan yeni açtığım adresi kullanıyorum.buradan özel mesaj atarsanız görüşürüz tlf da. ne zaman gidicez biz şimdi yaaa?
şuan bir tarih yok hocam ama kılavuzu bekliyoruz orda tarihler belli olurne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar tarih belirleyen var mı?
evet 1-15 eylül başlama tarihi...ben bayramdan sonra gidip başlamayı düşünüyorum..Aallah yardımcımız olsun...ArkadaŞlar kilavuz yayinlandi nerelerdesnİz
hocam yüksekova merkez mi benimde yüksekova ortaç köyüne çıktı.bakalım...kısmetse gitmeyi düşünüyorum...bende hakkari yüksekovaya çıktı sözleşmeli çok kararsızım gitmeyi düşünmüyorum uzun süredr özelde çalışıyorum 51 puan almıştım