Şanlıurfaya atanan arkadaşlar buraya

benimki de de karakuzu köyü ama hiç aramadım, bilgim yok

hocam çok güzel bir okuldur en azından ben oyle biliyorum diyelim hocam ev kiralamak için illa imam bakır mahallesinde oturmanızda gerekmiyo yürüyuş mesafesinde veya 5-10 dk otobus ile farklı yerlerde de kiralayabilirsin bunlarıda soyliyim yani. imam bakır mahallesinde de ev kiraları 250-300- 450 degişebilir evine katına ve ısınma türüne gore degişiyor tabiki

arkadaşlar harranı bilen yok mu?:ollk:

frobel hocam teşekkür ederim:) doğalgazlı ev düşünüyorum bana da 400'den başlar demişlerdi:) ayy bi an önce gitmek istiorumm:)

frobel hocam teşekkür ederim yardımınız için.Yeni mahallede Viranşehir anaokuluna atandım bilginiz varmı okulla veya yerle ilgili

Bende Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova ilköğretim Okuluna 60.195 ile atandım. Bu okula atanan başka kimse yok mu? Düzova köyünden Ceylanpınara gidiş geliş yapılabiliyormu?

değerli hocam ceylanpınarın bütün köylerine ulaşım sağlanmakta. düzova büyük bir köy ulaşımınız rahat olur.

ArkadaŞlar necmettİn yalÇin aÇiklama yapmiŞ 15bİn alim yapilacakmiŞ İnŞallah aĞirlik bİzden olu bu defa

ceylanpınar karataşa ulaşım yok mu??

ArkadaŞlar necmettİn yalÇin aÇiklama yapmiŞ 15bİn alim yapilacakmiŞ İnŞallah aĞirlik bİzden olu bu defa

bu haberi nereden duydunuz kesin mi yani şubatta alım olacak mı :36_7_8: okulların tatil olmasına çok az kaldı biran önce resmi bir açıklama olsun ya heyacanla beklemekten bıktım artık:emot88:

aynen hocam çok dogru demişlerr çok güzel bir okula atanmışsınız diyebilirim. umarım sizde ogrencilerinizi ve okulunuzu koşulsuz sevgiyle yaklaşıp seversiniz :: yardım edebilecegim bişey olursa burdayım ::

arkadaşım ben harranda öğretmenim merak ettiklerini sor yazayım:) temmuzda atananlardanım :)
hocam harran bükdere ilköğretime atandım.siz nerdesiniz.kalacak sorunu var mı?yaşam koşulları nasıl?teşekkür ederim ilk aklıma gelen bunlar

hocam harran bükdere ilköğretime atandım.siz nerdesiniz.kalacak sorunu var mı?yaşam koşulları nasıl?teşekkür ederim ilk aklıma gelen bunlar

canım bükdere köy okulu koşullar na
sıl tam olarak bilemiyorum harranda daha yeni kuruluyor ana
sını
fları tek göz lojmanlarda yapılıyor genelde ama kalacak çok bekar öğretmen var yardımcı olmaya çalışırız okulun lojmanı mü
saitt
se zaten kalır
sın helede bayan ücretli öğretmen var
sa zaten
sorun olmaz ha
fta s
onları ur
faya gelir gider
sin ama kensdini hazırla çok mükemmmel koşullar değil ben i
stanbuldan geldim ama in
san alışıyor irtibata geçmek i
ster
sen tel:505 8358245 reyhan yardımcı olmaya çalışırım:9

canım bükdere harran çok yakınında hemen 5 dakika
falan kalıcak yer vardır ama
sorun olmaz kalan arkadaşlara
sorarız:)

akçakale yolcusu yokmu hiç? akçakale yolcuları nerelerdesiniz ? :)

akçakale yolcusu yokmu hiç? akçakale yolcuları nerelerdesiniz ? :)

merkez ise şanslısınız harrana göre çok çok gelişmiş ama köy okulu ise aralarında fark yoktur inşallah hayırlısı olur şimdiden başarılar hayırlı olsun:)

reyhan hocam, yok merkez değil akçakalenin sevimli köyü. köy ya da okul hakkında bir bilginiz var mı? buarada ben de harran gelişmiş diye duymuştum :)
teşekkür ederim,hepimize hayırlı olsun hocam..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri